Wordpress Хостинг

Wordpres Почетник

 • Домен – 1
 • Под домен – 2
 • Дата Бази –
 • Е-маил адреси –
 • Инсталиран WordPress
 • Диск простор – 2 GB (SSD*)
 • Сообраќај – 1 TB (200Mbps)
 • Online Достапност – 99,9%

мкд 2500/годишно

Wordpress Мастер

 • Домен – 3
 • Под домен – 5
 • Дата Бази –
 • Е-маил адреси –
 • Инсталиран WordPress
 • Веб простор – 15 GB (NVMe M.2)
 • Сообраќај – Неограничен (600Mbps)
 • Online Достапност – 99,9%

мкд 4500 /годишно

Wordpress Premium

 • Домен – 5
 • Под домен –
 • Дата Бази –
 • Е-маил адреси –
 • Инсталиран WordPress
 • Диск простор – 50 GB (NVMe M.2)
 • Сообраќај – Неограничен (1Gbps)
 • Online Достапност – 99,9%

мкд 9000/годишно

null

Домен

Bо овој пакет дозволен е еден домен по ваш избор. Сите наставки на домен се дозволени.
null

Дата бази

Со пакетот WordPress почетник имате неограничен број на дата бази, се додека не го надминете веб просторот.
null

Панел

Панел пристап е местото каде што ги менаџирате сите потребни алатки за работата на вашата веб страница.
null

Сообраќај

Дозволениот сообраќај за овој пакет изнесува 1ТB и истиот се ресетира со почетокот на наредниот месец.

null

SSL Сертификат

Бесплатен SSL сертификат од Lets Encrypt за поголема безбедност на вашата страница.
null

Локација

Серверот е лоциран во Германија за најоптимални брзини на пристап од  страна на корисниците.
null

Диск брзина

Вашата страница е поставена на брзи SSD дискови со брзина од 700MB/s секвецијално  читање и 550MB/s секвецијално запишување.

null

SSH + FTP

Shell пристап е достапен само за WordPress Мастер и WordPress Premium пакетите. Додека FTP (SFTP) пристап е возможен.
null

Е-маил

Неограничен број на е-маил адреси, персонализирани со вашиот домен.

null

Домен

Bо овој пакет дозволени се три домена по ваш избор. Сите наставки на домен се дозволени.
null

Дата бази

Со пакетот WordPress Мастер имате неограничен број на дата бази, се додека не го надминете веб просторот.

null

Панел

Панел пристап е местото каде што ги менаџирате сите потребни алатки за работата на вашата веб страница.
null

Сообраќај

Дозволениот сообраќај за овој пакет не е ограничен.
null

SSL Сертификат

Бесплатен SSL сертификат од Lets Encrypt за поголема безбедност на вашата страница.
null

Локација

Серверот е лоциран во Германија за најоптимални брзини на пристап од  страна на корисниците.

null

Диск брзина

Вашата страница е поставена на ултра брзи NVMe M.2 SSD дискови со брзина од 2,150MB/s секвецијално  читање и 1,500MB/s секвецијално запишување.

null

SSH + FTP

Shell пристап и FTP (SFTP) пристап се возможни. Истите можат да се конфигурираат преку панелот.
null

Е-маил

Неограничен број на е-маил адреси, персонализирани со вашиот домен.

null

Домен

Bо овој пакет дозволени се пет домени по ваш избор. Сите наставки на домен се дозволени.
null

Дата бази

Со пакетот WordPress Premium имате неограничен број на дата бази, се додека не го надминете веб просторот.
null

Панел

Панел пристап е местото каде што ги менаџирате сите потребни алатки за работата на вашата веб страница.

null

Сообраќај

Дозволениот сообраќај за овој пакет не е ограничен.
null

SSL Сертификат

Бесплатен SSL сертификат од Lets Encrypt за поголема безбедност на вашата страница.
null

Локација

Серверот е лоциран во Германија за најоптимални брзини на пристап од  страна на корисниците.
null

Диск брзина

Вашата страница е поставена на ултра брзи NVMe M.2 SSD дискови со брзина од 2,150MB/s секвецијално  читање и 1,500MB/s секвецијално запишување.

null

SSH + FTP

Shell пристап и FTP (SFTP) пристап се возможни. Истите можат да се конфигурираат преку панелот.
null

Е-маил

Неограничен број на е-маил адреси, персонализирани со вашиот домен.

ЧПП (Често Поставувани Прашања)

Накратко: сакате веб страница? Имате идеи за содржина на страницата и истите сакате да бидат достапни преку интернет. Но како тоа да го остварите? Тука доаѓаме ние. На вашата страница и е потребен веб хостинг за истата да биде достапна преку интернет. Веб хостинг компании се компании кои нудат серверски простор кој можете да го искорисите за вашата страница. Постојат различни пакети кои вие можете да ги одберете во зависнот од вашите потреби.

Само што почнувате? Со почетниот план WordPress почетник можете да хостирате една веб страница. Ова е одлично место за да започнете. Исто така нудиме пакети во кои можете да хостирате и до 3 веб страници.

Сите пакети нудат бесконечен број на е-маил адреси. Истите се во зависност од вашата домен наставка односно е-маил адресата го има следниот облик ime@vashDomen.mk. Доколку земете пакет со повеќе домени е-маил адресите можете да ги креирате одделно за веќе споменатите домени. Просторот кој го зафаќаат е-маил корисниците ке биде пресметан во вашиот веб простор.

Домен е уникатно име . наставка односно е адреса преку која може да биде вашата страна пронајдена. Но за да ја поставите вашата станица на интернет ви е потребен веб хостинг на кој вашата содржина ке биде зачувана и покасно прикашана на корисниците. За целосно функционална веб страница потребно ви е домен и веб хостинг.

Секако дека да. Надоградбата на пакетот е едноставна и истата може да ја побарате преку live чет или пак преку тикет. За сите технички проблеми ние ќе се погрижиме и вашиот пакет ке биде наддограден за времетраење од еден работен ден.
Како да забележите дека ви е потребна надоградба? Доколку вашата страница се отвара бавно, немате доволно диск простор или пак потребни ви се повеќе домени тогаш треба да размислите за надоградба на вашиот пакет. Нашите планови се адаптивни и самата наддоградба едноставна.

Нашиот најголем приоритет се безбедноста на корисниците. Имајки го тоа во предвид ние нудиме бесплатен SSL сертификат во сите наши планови, но доколку сакате премиум и персонализиран сертификат за вашата веб страница исотот е возможно да се оставари. Во денешно време потребата за SSL сертификат е од исклучива важност, не само за вас како сопственик туку и за корисниците која ја прегледуваат вашата станица.