Хостинг планови

Хостинг планови за секаков вид на веб страници.

Wordpres Почетник

Почетен план за wordpress веб страна.

 • Еден Домен
 • Еден клик инсталација на wordpress
 • 100GB сообраќај
 • 2 GB веб простор
 • Серверска локација: Македонија
 • Бесплатен SSL сертификат

мкд2500/годишно

Shared хостинг

Почетен сервер за веб страница

 • 4 Core Intel i5
 • 4 GB RAM
 • 250 GB сообраќај
 • 10 GB SSD простор
 • Серверска локација: Македонија
 • SSH + панел пристап

мкд4500/годишно

Премиум хостинг

Приспособен за најголема брзина и стабилност.

 • 8 Core Intel i7
 • 8 GB RAM
 • Неограничен сообраќај
 • 15 GB NVMe M.2 простор
 • Серверска локација: Македонија
 • Автоматски дневен backup

мкд9990/годишно

Ви гарантираме

Сервери во
кластер

24/7/365 техничка
подршка

Најбрзи NVMe и SSD
Сервери

99.5% онлајн
достапност

Добредојдовте во Ivanoski Tech

Хостинг со исклучиво сервери лоцирани во Македонија

Ние Ви гарантираме дека вашата страница ќе биде брза, безбедна и секогаш достапна – така што посетителите и пребарувачите како Google ќе ви веруваат.

Предностите доколку соработувате со нас

Максимални перформанси

Нашите сервери се одлично балансирани на начин на кој ја испорачува максималната моќност. Shared хостингот никогаш нема да биде преоптоварен со премногу корисници бидејќи нашата цел е да ви испорачаме максимални перформанси за сите пакети.

WordPress инсалација со еден клик

Wordpress како и уште многу други скрипти се достапни за инсталација со само еден клик. Закупете хостинг и инсталирајте ја вашата омилена скрипта за само неколку минути.

Бесплатен Let’s Encrypt SSL со едноставна инсалација

SSL сертификатот е од круцијално значење за безбедноста на вашиот домен и вебсајт. Го користиме ултра познатиот Let’s Encrypt SSL кој е потполно бесплатен.

Напредно менаџирање со веб страницата

Панелот за менаџирање со хостинг пакетите, домените како и системот за наплата е целосно програмиран од наша страна на начин кој е едноставен за користење и целосно безбеден.