Slide Wordpress Мастер Контролиран Wordpress со можност за тестирање на страницата, кеширање и бекапирање по барање. НАРАЧАЈ СЕГА
Slide WordPress Premium WordPress хостиран на премиум сервер, висока заштита, приоритетна поддршка НАРАЧАЈ СЕГА
Slide Премиум Хостинг Зголемени перфоманси, поголема контрола на серверот и 24/7 приоритетна техничка подршка НАРАЧАЈ СЕГА

Хостинг планови

Хостинг планови за секаков вид на веб страници.

Wordpres Почетник

Сѐ што ви е потребно за да започнете со сопствен WordPress вебсајт

 • Еден Домен
 • Инсталиран WordPress
 • 1 TB сообраќај (200Mbps)
 • 2 GB веб простор (SSD)
 • Бесплатен SSL сертификат

мкд 2500/годишно

Wordpress Мастер

Контролиран WordPress со можност за тестирање на страницата, кеширање и бекапирање по барање

 • 3 Домени
 • Инсталиран WordPress
 • Неограничен сообраќај (600Mbps)
 • 15 GB веб простор (NVMe M.2)
 • Бесплатен SSL сертификат

мкд 4500 /годишно

Wordpress Premium

WordPress хостиран на премиум сервер, висока заштита, приоритетна поддршка 24/7/365

 • 5 Домени
 • Бесплатна миграција
 • Неограничен сообраќај (1Gbps)
 • 50 GB веб простор (NVMe M.2)
 • Бесплатен SSL сертификат

мкд 9000/годишно

Ви гарантираме

Сервери во
кластер

24/7/365 техничка
подршка

Најбрзи NVMe и SSD
Сервери

99.9% онлајн
достапност

Добредојдовте во Ivanoski Tech

Македонски хостинг со најбрзи сервери

Ние Ви гарантираме дека вашата страница ќе биде брза, безбедна и 99,9% достапна – така што посетителите и пребарувачите како што е Google ќе ви веруваат.

Предностите доколку соработувате со нас

Максимални перформанси

Нашите сервери се одлично балансирани на начин на кој ја испорачува максималната моќност. Shared хостингот никогаш нема да биде преоптоварен со премногу корисници бидејќи нашата цел е да ви испорачаме максимални перформанси за сите пакети.

WordPress инсталација со еден клик

Wordpress како и уште многу други скрипти се достапни за инсталација со само еден клик. Закупете хостинг и инсталирајте ја вашата омилена скрипта за само неколку минути.

Бесплатен Let’s Encrypt SSL со едноставна инсталација

SSL сертификатот е од круцијално значење за безбедноста на вашиот домен и вебсајт. Го користиме ултра познатиот Let’s Encrypt SSL кој е потполно бесплатен.

Напредно менаџирање со веб страницата

Панелот за менаџирање со хостинг пакетите, домените како и системот за наплата е сеопфатен, едноставен за користење и целосно безбеден.