Најди го својот домен
на Ivanoski Tech

Експерти кои можете да ги контактирате 24/7.
Пристојни цени со голем избор. Кој не го сака тоа?

Одбери го својот домен денес!

.com

мкд 990*

бил мкд 1259*

.net

мкд 1 200*

бил мкд 1500*

.org

мкд 1359*

бил мкд 1500*

.info

мкд 590*

бил мкд 2000*

Целосен ценовник на домени

[tld_listing opt1name=”LTD” opt2name=”YEAR” opt3name=”REGISTER” opt4name=”TRANSFER” opt5name=”RENEW”][tld_list opt1value=”.COM” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.NET” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.ORG” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.US” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.BIZ” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.INFO” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.CO.UK” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.ORG.UK” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.MOBI” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.ME” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][tld_list opt1value=”.PK” opt2value=”1″ opt3value=”$9.99″ opt4value=”$9.99″ opt5value=”$9.99″][/tld_listing]

Често Поставувани Прашања (ЧПП)

Домен е веб адресата или URL каде што посетителите ја пронаоѓаат вашата страница. Сопствен домен носи до професионален изглед на вашата страница, го зајакнува вашиот бренд, и им помага на посетителите да ве пронајдат на интернетот.

Со доменот, можете да ги насочувате вашите клиенти, потенцијални клиенти и пријатели кон било каде на интернетот на пример како: веб страна, страна на социјален медиум, блог или е-продавница. Доменот е често нај важниот дел од вашиот бренд.

Ние нудиме десетици наставки за домени како што се класичните .com и .net како и специјализирани за држваи како на пример: .mk па се до најновите наставки како на пример. .CLUB, .ME, .NINJA, .SPPACE, .TECH, .IO, .ONLINE… Најчесто е добра идеа да се регистираат повеќе од една наставка за да си го заштитите вашиот бизнис, бренд или идеа.

Да. Можете да го префрлите вашиот сегашен домен на Ivanoski.tech и исто така да ги измените деталите за доменот како што се податоци за регистрантот, контакт информации и др.